• Karneval - Fašiangy

          • Dnešný deň sa u nás začal otvorenou hodinou pre rodičov, kde si mohli rodičia pozrieť prácu detí, ako pripravovať deti na vstup do základnej školy, aké grafomotorické prvky nacvičovať. Šikovné deti všetko zvládli a potom už  bolo o zábavu postarané. Na karnevale sa tu stretli rôzne bytosti,  zvieratká, princezné, rozprávkové postavičky, zlodej, pani Jeseň, bosorka aj škriatkovia. Všetky masky súťažili, tancovali, zabávali sa a odniesli si aj sladkú odmenu za masku, ktorú predstavovali. 

            Keďže sa karnevaly zvyčajne usporadúvajú v čase fašiangov, tak aj my sme spojili tieto tradície a  sponzorsky sme pre všetkých (masky , nemasky, zamestnanci, okoloidúci) pripravili šišky s džémom. Pôstne obdobie sa môže začať...

            Otvorená hodina

            A čo by to bolo za fašiangy bez šišiek?

          • Divadlo v MŠ

          • Návšteva divadla nie je len tak  hocijaký deň. Väčšinou to býva slávnosť. Aj my sme dnes mali slávnostný deň, lebo k nám zavítalo divadlo Gašparko. Deti si pozreli rozprávku Ako sa čert Froliš dostal do neba. Prostredníctvom tohto príbehu deti zistili, že aj ten, kto je zlý sa môže napraviť a naopak. Aj v koži anjela sa neraz skrýva zlo. Pozvané boli aj deti z úvodného ročníka ZŠ Komenského. Veríme, že nielen deti, ale aj ich rodičia a mladší súrodenci si odniesli hlavne pekný umelecký zážitok, ale aj malé ponaučenie. 

          • Fašiangy v našej škôlke

          • ​​​​​Dňa 12.2.2024 pozývame všetky deti, rodičov aj priateľov školy na KARNEVAL v maskách. Budeme sa zabávať, súťažiť o najkrajšiu masku, tancovať . A aby to boli naozajstné fašiangy, pochutnáme si aj na šiškách. Tešíme sa na Vašu účasť ! Nezabudnuite si dobrú náladu a úsmev!

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje